Trefdag zkt praktijken

 
SAVETHEDATE_Tekengebied 1.png

Op dinsdag 22 oktober 2019 organiseert Pulse haar achtste trefdag, ditmaal over het thema verbeelding en onder de titel ‘VERBEELDIG: stel je voor'. Samen met en in Concertgebouw Brugge ontvangen we 250 transitiewerkers uit de sectoren erfgoed, kunsten, sociaal-cultureel werk, jeugdwerk en media en andere geïnteresseerden. Zoals steeds wordt het een dag vol ontmoetingen, inspiratie en uitwisselingen.

Samen versnellen we de transitie naar een duurzame en sociaal-rechtvaardige samenleving. Maar hoe moet die andere betere wereld eruitzien? Kunnen we ons een andere wereld verbeelden? En zo ja, hoe kunnen we dat droombeeld realiseren? Hoe nemen we de rest van de samenleving mee in die nieuwe wereld die we ons verbeeld hebben? Dat onderzoeken we op deze trefdag.

Om het programma inhoud te geven, zijn we op zoek naar goede praktijken. Ken of ben je zo een praktijk, organisatie of spreker? Speel ons de nodige gegevens (korte beschrijving en contactgegevens) door via trefdag@pulsenetwerk.be voor 31 juli. Zo maken we samen het programma van deze trefdag.

Meer informatie over wat we precies zoeken, vind je op deze pagina. Je vindt er ook de kadertekst die we samen met (een deel van) het netwerk schreven om richting te geven aan deze trefdag.

Voel je niet te verlegen om deze oproep verder te verspreiden.

Tot op 'VERBEELDIG: stel je voor'!

 
Finn Van Dinter