Innovatieve partnerprojecten

Culturele organisaties die met een niet-culturele partner samenwerken kunnen projectsubsidies aanvragen. Partnerprojecten openen voor de cultuursector vaak gesloten deuren naar andere sectoren en bieden de middelen en tijd om nieuwe onderwerpen en vraagstellingen te exploreren.

Read More
Word jij ook Pulsegenoot?

Word gratis lid van het Pulse Transitienetwerk door je aan te melden als Pulsegenoot. Een ‘Pulsegenoot’ zet zich, samen met de andere mensen van het netwerk, actief in om de transitie naar een rechtvaardig duurzame samenleving te versnellen.

Read More
Silke De Schoenmacker
Zonder de liefde is er niets, prettige feesten!

Geweldig dat jullie zo talrijk aanwezig waren tijdens dé eindejaarsconferentie waar we te horen kregen wat jongeren in Globelink dit jaar teweeggebracht hebben rond de thema's Migratie, Klimaat, Lokale Actie en Gender en identiteit. We kunnen het jaar niet beter afsluiten dan met deze 10 besluiten. Tot 2019!

Read More
Silke De Schoenmacker
Pulse keert jeugdwerk binnenstebuiten

Hoe energie-efficiënt is de Vlaamse jeugdwerkinfstructuur? Samen met Emaze, De Ambrassade, Het FoCI en het CJT initieert Pulse een onderzoek (adhv energie-audits) naar de noden en uitdagingen met betrekking tot het energie-efficiënt maken van de Vlaamse jeugdwerk-infrastructuur.

Read More
Silke De Schoenmacker
Dit was TranCity!

Op dinsdag 23 oktober kwamen we samen in het M-Museum voor de (uitverkochte!) zevende trefdag van Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media, ditmaal over het thema stedelijkheid en onder de titel ‘TranCity: de toekomst is steeds’. Lees hier het verslag!

Read More
Silke De Schoenmackertrefdag
I have a dream!

Ben je jong en heb je een vernieuwend idee of duurzame droom? Ben je jeugdwerker en vang jij wel eens een droom op van je jongeren uit je gemeente? Mail dan als de bliksem naar mijndroom@globelink.be

Read More
Silke De Schoenmackeroproep