Word jij ook Pulsegenoot?


Ben jij ook bezig met een duurzame en sociaal-rechtvaardige toekomst binnen de cultuur, jeugd of mediasector? Heb je zin om je krachten te bundelen met anderen? Sluit je dan aan bij Pulse Transitienetwerk en word Pulsegenoot! Een Pulsegenootschap is gratis, elk moment opzegbaar en kan ten persoonlijke titel of vanuit je organisatie.

  • Wat is een Pulsegenoot?

Een ‘Pulsegenoot’ zet zich, samen met de andere mensen van het netwerk, actief in om de transitie naar een rechtvaardig duurzame samenleving vanuit de sectoren Cultuur Jeugd Media te versnellen. Als Pulsegenoot maak je officieel deel uit van het Pulse Transitienetwerk. Wat dat concreet inhoudt vind je bij veelgestelde vragen.

  • Waarom Pulsegenoot worden?

Simpelweg omdat er heel veel ideeën, tools en acties bestaan om de transitie te verwezenlijken. Deze informatie willen we met elkaar delen want de sectoren Cultuur, Jeugd en Media hebben namelijk heel wat gemeenschappelijk. We ontvangen ons publiek in een huis van cultuur en spel, we zijn creatief en strijdvaardig. Kortom, we nemen onze voorbeeldfunctie au sérieux, laat ons de krachten bundelen!

 

“Ik vind dat je als organisatie of persoon moet samenwerken met organisaties waarbij je niet meteen in je comfortzone zit omdat net daar het innovatieve te vinden is, daar zit de vernieuwing.” - Joke Flour (Natuurpunt CVN)

  • Hoe word ik een Pulsegenoot?

Om Pulsegenoot te worden onderschrijf je de missie van het Pulse Transitienetwerk en draag je deze actief uit binnen je eigen organisatie en daarbuiten. Een Pulsegenootschap is gratis, elk moment opzegbaar en kan ten persoonlijke titel of vanuit je organisatie.


 
Word Pulsegenoot.png

Wie, wat, waarom, waar, wanneer, als wat, hoe, hoeveel, …

 
 

Wat houdt het Pulsegenootschap concreet in? Lees er hier alles over.
Of ga terug naar de homepagina


 
 

Pulse Transitienetwerk is een netwerkorganisatie die de krachten van Cultuur, Jeugd en Media bundelt voor een transitie naar een duurzame en sociaal rechtvaardige samenleving.