Back to All Events

Global Strike For Future

De klimaatbeweging Youth For Climate roept mee op voor een wereldwijde staking ‘voor de toekomst’. Op sociale media steken ze de hand uit naar ouders, grootouders én leerkrachten ."Vervoeg ons om te tonen dat de klimaatcrisis een echte crisis is!"


”In 2015 hebben onze regeringen zich in Parijs verbonden om onze toekomst te beschermen door onze opwarming onder de 2 graden Celsius te houden, op een sociale en klimaatrechtvaardige manier. Drie jaren zijn voorbij gegaan en onze toekomst ziet er nog bleker uit dan ooit! Door de hebzuchtige inschatting dat een opwarming van 3 graden oké is! Klimaatwetenschappers hebben bewijzen dat zelfs die 2 graden opwarming zal leiden tot massale honger, droogte, overstromingen, tornado’s, oorlogen en uitsterving.

51677776_2476689745679793_5366278439093403648_n.jpg

En dat allemaal omdat de volwassenen van vandaag niet geven om morgen. Ze stelen onze toekomst van voor onze ogen! De volwassenen zijn niet volwassen genoeg om te zeggen hoe her eraan toe is, zelfs dat laten ze aan ons jongeren!

En nu op 15 maart gaan we allemaal een diepe staking creëren met zijn allen! Om te tonen dat de klimaatcrisis een echte crisis is! Vervoeg ons! We staken om onze regeringen te zeggen hun huiswerk te malen en ons bewijs te geven. We willen bewijs van een veilige pad serieus onder de 2 graden!


Als volwassenen ons dit bewijs niet kunnen leveren, laat ze dan eerlijk zijn, deze mislukking toegeven en onze staking vervoegen! Alle eerlijke volwassenen zonder bewijs, zullen onze staking vervoegen op 15 maart. Zeg aan je volwassenen om onze staking te steunen, zeg ze om mee te komen, zeg ze dat je hen nodig hebt om een kans te hebben te overleven in de toekomst!
Al 40 jaar lang zijn alle politieke kleuren de oorlog tegen klimaatverandering aan het verliezen! Nu is er alleen nog tijd om de grootteorde van de ramp te verminderen8”

Nodig je vrienden uit via dit facebookevenement

Earlier Event: March 2
Voice of Nature - The Trial
Later Event: March 15
Het einde van de wereld