Back to All Events

Het einde van de wereld

Steven Vromman, aka Low Impact Man, brengt zijn vierde eco-comedy voorstelling. Op interactieve wijze gaat Steven met het publiek op zoek naar de schokken die ons deze eeuw zouden kunnen overkomen; van virussen tot Artificiële Intelligentie, van meteorieten tot klimaatchaos. De klemtoon ligt echter op het ontwikkelen van veerkracht. Hoe kan je als burger of als gemeenschap je voorbereiden op het onverwachte? Hoe hebben moeilijke situaties in het verleden gezorgd voor onvoorstelbare moed en solidariteit? Welke kleinschalige initiatieven helpen ons op weg naar een leefbare wereld? Je maakt kennis met het Rad der Onfortuin, je kan tijdens de grote veerkrachttest je eigen schokbestendigheid testen en krijgt praktische instructies voor de spannende tijden die eraan komen. En natuurlijk ook een liedje met de Ukelele…

Een spannende blik op het komende parcours van de mensheid met een verrassend hoopvol einde.
Op 15 maart om 20:00u 
in onze MT123 (Maria-Theresiastraat 123, Leuven, op 2 passen van ’t station) 

We werken met een vrije bijdrage (dixit Steven: dit kan in euro’s zijn, maar zou iets anders kunnen zijn - als het maar draagbaar is met het openbaar vervoer… dus liefst geen pompoenen, maar een brood, een pot confituur, een zakje zaden, een bon van de kringwinkel of wereldwinkel ofzo-.)

Inschrijven via: Hade Bamps <hade@levuur.be>

Steven Vromman.jpg
Earlier Event: March 15
Global Strike For Future
Later Event: March 19
Mission Transition