Back to All Events

Atelier 'Duurzame Mediasector'

Op maandag 8 oktober vanaf 14u organiseert Pulse op vraag van VRT en i.s.m. VAF een Atelier 'Duurzame Mediasector'. 

Tijdens een atelier komen organisaties uit het netwerk samen rond een bepaalde praktijkgerelateerde uitdaging. Pulse nodigt een expert/spreker en ervaringsdeskundigen uit om de aanwezigen verder te inspireren. Er ontstaat een dynamiek waarbij de organisaties samen nieuwe inzichten en coalities vormen.

  • De vraag waarrond we op 8 oktober werken: 'Hoe ga je concreet aan de slag met het verduurzamen van je organisatie, zowel externe als interne werking rekening houdend met verschillende structuren, niveaus en functies binnen de organisatie?' 

  • De expert/spreker: Nikkie Melis, adviseur duurzaamheid van de KU Leuven, deelt met ons aspecten en inzichten van het verduurzamingsproces binnen hun organisatie.

  • Ervaringsdeskundigen rond de tafel: Tim Wagendorp van VAF, Eva Peeters van Greentrack, Lies De Backere van Stepp, Veerle Labeeuw en Lore Marien van OVAM.

  • Procesbegeleider: Eva Van Eynde, met achtergrond bij Inspinazie en Circolito, zal het rondetafelgesprek in duurzame banen leiden.

Programma: 

13u50: aankomst deelnemers
14u00: inleiding + start spreker + vragen
14u30: rondetafelgesprek
16u30: concluderen
17u00: netwerkdrink

Voor wie is dit Atelier?

Transitiemanagers en professionals uit de mediasector die willen inzetten op het verduurzamen van hun organisatie of hun ervaring in het verduurzamen van hun organisatie willen delen.

Locatie:

VRT (routebeschrijving)
Auguste Reyerslaan 52
B-1043 Brussel

Inschrijven:

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht
De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 10 organisaties. Ben je er graag bij, stuur dan een mail met je motivatie naar pieter.delafortrie@pulsenetwerk.be.

Earlier Event: September 25
Praktijksafari Muziekclub 4AD
Later Event: October 11
Praktijksafari Herman Teirlinckgebouw