Pulse keert jeugdwerk binnenstebuiten

Hoe energie-efficiënt is de Vlaamse jeugdwerkinfstructuur? Samen met Emaze, De Ambrassade, Het Fonds Culturele Infrastructuur (FoCI) en het Centrum voor jeugdtoerisme (CJT) initieert Pulse een onderzoek (adhv energie-audits) naar de noden en uitdagingen met betrekking tot het energie-efficiënt maken van de Vlaamse jeugdwerk-infrastructuur.

Vrijdag 16 november ging de eerste energie-audit van start in Het Scoutshuis in Antwerpen. De laatste gaat door eind januari 2019. Twaalf opdrachten om twaalf verschillende types van jeugdwerkinfrastructuur te evalueren. Uit die verschillende resultaten concluderen wij de noden, aanbevelingen, tips en tricks. De volgende gaat alvast door in ‘t Eksternest in West-Vlaanderen.

Wil je op de hoogte blijven? Hou de nieuwsbrief dan zeker in de gaten!
Heb je vragen over de energie-audits? Contacteer dan Finn voor meer info!

Emaze aan het werk in Het Scoutshuis

Emaze aan het werk in Het Scoutshuis

 
logo.png
 

 

Pulse Transitienetwerk is een netwerkorganisatie die de krachten van Cultuur, Jeugd en Media bundelt voor een transitie naar een duurzame en sociaal rechtvaardige samenleving.

 
Silke De Schoenmacker