Trefdag Pulse TranCity uitverkocht!

Op dinsdag 23 oktober kwamen we samen in het M-Museum voor de jaarlijkse trefdag van Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media. Een dag van uitwisseling en inspiratie, voor mensen uit cultuur, jeugd en media die van duurzaamheid een rode draad willen maken in hun handelen. Op het programma ongelofelijk inspirerende sprekers, artiesten en professionals, als publiek een fantastische bende. Bedankt om zo talrijk aanwezig te zijn, u was geweldig!

Foto’s en verslagen volgen snel, wij nemen eerst een weekje vakantie.
Tot na de herfstvakantie!

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen

Pulse Transitienetwerk © Laurence Verheijen