Pulse lanceert site met inspirerende praktijkvoorbeelden

Pulse Transitienetwerk lanceert een website die duurzame praktijken in de cultuur- en mediasector verzamelt. De cases laten inspirerende en concrete voorbeelden zien van organisaties of kunstenaars die actief experimenteren met duurzame alternatieven voor ons huidig samenlevingsmodel.

Op de site vertellen zeventien mensen – evenveel als er Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen of kortweg ‘SDGs’ (Sustainable Development Goals) zijn – over hun engagement en de manier waarop ze hun praktijk willen verduurzamen.

Deze digitale praktijkenbank brengt inspirerende praktijken uit de sectoren Cultuur en Media. Ben je op zoek naar voorbeelden uit de jeugdsector? Download dan de SDG-Toolkit van de Vlaamse Jeugdraad.

De SDG-praktijkenbank is van jou. Maak ze rijker en beter, deel je transitieverhaal.
Contacteer info@pulsenetwerk.be

Silke De Schoenmacker