Back to All Events

Atelier 'Duurzaam, Digitaal & Erfgoed'

Op vraag van Cultuurconnect en Faro brengt Pulse op dinsdag 16 oktober vanaf 13u30 mensen rond tafel voor een Atelier 'Duurzaam, Digitaal & Erfgoed'.


Tijdens een Atelier komen organisaties uit het netwerk samen rond een bepaalde praktijkgerelateerde uitdaging. Pulse nodigt een expert/spreker en ervaringsdeskundigen uit om de aanwezigen verder te inspireren. Er ontstaat een dynamiek waarbij de organisaties samen nieuwe inzichten en coalities vormen.

  • De vraag waarrond we op 16 oktober werken: 'Hoe ga je concreet aan de slag met het verduurzamen van je organisatie, zowel externe als interne werking rekening houdend met verschillende structuren, niveaus en functies binnen de organisatie?' 

  • De expert/spreker: Lieve Schreurs van Triodos.

  • Ervaringsdeskundigen rond de tafel: Carla Uwents van Universiteit Antwerpen, Rebecca Lefevre van Vrije Universiteit Brussel en Geert Vanrijkelen van Sfinks.

  • Procesbegeleider: Eva Van Eynde, met achtergrond bij Inspinazie en Circolito, zal het rondetafelgesprek in duurzame banen leiden.

Programma:

13u30: inleiding + start spreker + vragen
14u00: rondetafelgesprek
16u30: concluderen
17u00: napraten en drink

Voor wie is dit Atelier?

Transitiemanagers en professionals uit de erfgoedsector en de digitale ondersteuners van de sectoren cultuur, jeugd en media die willen inzetten op het verduurzamen van hun organisatie of hun ervaring in het verduurzamen van hun organisatie willen delen.

Locatie:

Huis van het Nederlands
Philippe de Champagnestraat 23
1000 Brussel

Inschrijven:

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht.
De plaatsen zijn beperkt tot maximaal 10 organisaties. Ben je er graag bij, stuur dan een mail met je motivatie naar pieter.delafortrie@pulsenetwerk.be.


Earlier Event: October 11
Praktijksafari Herman Teirlinckgebouw
Later Event: October 19
Debat Souvenirs Sans Soucis