Back to All Events

Infoavond aanvraag investeringssubsidie FoCI

  • Kaaitheater 19 Sainctelettesquare Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, 1000 Belgium (map)

Op woensdagavond 7 februari 2018 organiseert Pulse Transitienetwerk Cultuur i.s.m. De Ambrassade specifiek voor het jeugdwerk een infoavond om je op weg te helpen bij je aanvraag van een investeringssubsidie ‘Energiezuiniger maken van culturele infrastructuur‘ bij FoCI.

We zoomen in op een aantal mogelijke ingrepen en inspirerende praktijken. We laten enkele succesvolle indieners aan het woord om jou uit eerste hand te helpen. En FoCI geeft je haar aandachtspunten voor een succesvol dossier mee. De klemtoon ligt op de praktijk van de ingrepen en de aanvraag zelf en dus niet op het subsidiereglement en de modaliteiten van gecoördineerde aanvragen zelf.

Marc Vrebos, de drijvende kracht achter het duurzaam karakter van Ancienne Belgique, trapt de avond af. Verder op het programma: EnergieID over het belang van meten, FoCI met richtlijnen en aandachtspunten, en praktijkvoorbeelden van enkele indieners.

Inschrijven is gratis maar verplicht

 

OrganisatiePulse en De Ambrassade
Wanneer: Op 7 februari 2018 van 19:30 tot 21:00 uur
Waar: Kaaitheater, Sainctelettesquare 19, 1000 Brussel
Earlier Event: February 3
Fourage 2018
Later Event: April 18
Pulseraad