Back to All Events

Fourage 2018

  • Scoutshuis 45 Wilrijkstraat Antwerpen, Vlaanderen, 2140 Belgium (map)

Fourage is hét vormingsmoment van De Ambrassade voor vrijwilligers en beroepskrachten in de jeugdsector, een beurs voor leren en ontwikkeling in het jeugdwerk. Bovendien kom je er heel wat boeiende collega’s uit het werkveld tegen.

Tijdens een van de voormiddagsessies komt Steven Vromman, beter gekend als Low Impact Man, zijn ervaring delen. Hoe ga je aan de slag met duurzaamheid binnen je eigen organisatie? Steven heeft hopen ervaring met duurzaamheid: hij begeleidt festivals, bedrijven en organisaties naar een duurzamere wereld en stuurt jou na de vormingssessie naar huis met een concreet actieplan op maat van je eigen organisatie.

Organisatie: De Ambrassade
Wanneer: Op 3 februari 2018 van 09:30 tot 18:00 uur
Waar: Scoutshuis én CVO SOPRO (Antwerpen)