Back to All Events

Join the Burning Change


Zet jouw organisatie in op duurzaamheid? Heeft jouw team nood aan tijd en ruimte om te brainstormen, netwerken en professionaliseren? Samen beleven we een weekend waarbij jouw organisatie kan afwisselen tussen gefaciliteerde workshops en vrije werkmomenten waarin jullie kunnen brainstormen in team.

Het concept is als volgt: Wij regelen een locatie, de nodige nutritionele brandstoffen* en interessante workshops en jij kiest de rest. Heeft jouw organisatie zin om de intern team-capaciteiten te versterken door het volgen van workshops? Wisselen jullie graag deze workshops af met interne vergadermomenten? Die keuze ligt volledig bij jullie, zodat jullie als organisatie het beste jullie Burning Change weekend kunnen halen.

Geen nood aan workshops? Gebruik dan het weekend om ongestoord met jouw team toekomstige plannen en projecten uit te werken. Hulp, kennis en ideeën van anderen zijn hier meer dan toegankelijk!

 Dit weekend is dé gelegenheid om als organisatie sterker naar buiten te komen: niet enkel omdat jullie tijd maken voor elkaar als team, maar ook omdat de verschillende workshops jullie vaardigheden als change-maker en organisatie op zich versterken. Ten slotte kan het samenbrengen van mensen met dezelfde passies leiden tot een kruisbestuiving van ideeën en projecten. Naast de workshops of vrije momenten, wordt er veel tijd gemaakt voor kennismaking en onderlinge uitwisseling van ideeën.

PRAKTISCHE INFO:

  • Voor wie? Collega's/vrijwilligers van organisaties/verenigingen/bedrijven die binnen hun werking inzetten op duurzaamheid.

  • Wanneer? Vrijdag 16 t.e.m. zondag 18 november 2018. Iedereen is welkom op vrijdag vanaf 19u. Rond 20u wordt er een kennismakingsmoment voorzien samen met de changemakers van Generation T. 

  • Waar? De Waterman, Brussel.

  • *Nutritionele brandstoffen? Al het eten dat we serveren in het weekend is 100% plantaardig.

  • Bijdrage? €50 p.p. Studenten genieten een verminderd tarief van €35 p.p. Indien de bijdrage een drempel voor deelname zou vormen kan je een beurs aanvragen bij Act4Change. Wij vinden het belangrijk dat iedereen erbij kan zijn.

  • Workshops? Hou onze FB-pagina in de gaten voor updates. Zelf een goed idee voor een workshop? Jullie ideeën zijn altijd meer dan welkom!

Earlier Event: October 23
TranCity - Trefdag Pulse