Herkansing Assemblee in 2022

Elk jaar brengen we ons netwerk bij elkaar op een trefdag. Vanaf 2021 is dit een dag uitsluitend voor Pulsegenoten en spreken we van Assemblee. De nadruk ligt op kennismaking, verbinding en het smeden van coalities om samen een duurzame samenleving waar te maken. Zo laagdrempelig én ambitieus als mogelijk.

Pulsegenoten kiezen zelf voor uitstel

Enkele weken geleden dwongen de aangescherpte coronamaatregelen ons om de organisatie van Assemblee 2021 bij te sturen. We konden de dag niet organiseren zoals we zelf voor ogen hadden: met spontaniteit, nabijheid en verbinding. Assemblee is de dag voor en van de Pulsegenoten. Daarom legden we de kwestie voor aan de Pulsegenoten zelf. In een poll verkoos een duidelijke meerderheid uitstel boven een aangepast live format of een digitaal alternatief. 

Intussen onderzochten we de mogelijkheden voor een herkansing in het voorjaar van 2022. We zullen de verschillende bouwstenen van het oorspronkelijke programma verspreiden over meerdere momenten.

Voorjaar vol verbinding

In maart 2022 mag je je verwachten aan een heropstart van ALLE KAARTEN OP TAFEL, de thematische gesprekstafels, indien mogelijk met de oorspronkelijke moderatoren en vraagstellers. CONNECT, de kennismaking met de andere Pulsegenoten, verschuift naar eind april 2022. We hopen dat de voorschriften het dan toelaten om op een ontspannen manier andere Pulsegenoten te ontmoeten en samen een glas te heffen. Exacte data en locatie volgen nog. Schrijf je in op onze nieuwsbrief en we brengen je als eerste op de hoogte.

Locatie gezocht

Tot slot nog een warme oproep. We zijn nog op zoek naar een locatie voor CONNECT. Heeft jouw organisatie de plek en de goesting om het Pulsenetwerk te ontvangen, laat het ons dan weten op info@pulsenetwerk.be.

Ruben Arnaerts