Pulse zoekt vrijwilligers!

Profielen  

Ontdek hier de 3 verschillende profielen voor vrijwilligers.

  1. DuurVer

  2. Sprokkelaar

  3. Verbeelder

Pulse, wat?

Pulse Transitienetwerk Cultuur, Jeugd en Media gelooft dat ‘cultuur’ een motor kan zijn voor de transitie naar een sociaal-rechtvaardige en duurzame samenleving. Het verbindt een 1000-tal culturele, jeugd- en media-organisaties en individuen die experimenteren met duurzame alternatieven voor ons huidige samenlevingsmodel. Om onze werking nog te versterken en de transitie te versnellen zijn we op zoek naar vrijwilligers die mee willen bouwen aan ons nobel doel.

Woorden als ‘experimenteren’, ‘transitie’ en ‘duurzaamheid’ komen vaak terug in het woordenboek van Pulse. Het zijn vage termen waardoor het soms moeilijk valt uit te leggen waarvoor we staan. Toch willen we zoveel mogelijk mensen en organisaties die met transitie bezig zijn bereiken. Daarom zijn we opzoek naar iemand die Pulse en haar netwerk op een creatieve manier in beeld kan brengen.

Interesse?

Contacteer aili@pulsenetwerk.be. Voor meer info over Pulse Transitienetwerk ga naar onze website : https://www.pulsenetwerk.be/


Silke De Schoenmacker