Innovatieve partnerprojecten

De Vlaamse minister van Cultuur, Media, Jeugd en Brussel lanceert voor de derde keer de projectoproep innovatieve partnerprojecten. Culturele organisaties die met een niet-culturele partner samenwerken kunnen projectsubsidies aanvragen. Partnerprojecten openen voor de cultuursector vaak gesloten deuren naar andere sectoren en bieden de middelen en tijd om nieuwe onderwerpen en vraagstellingen te exploreren. Culturele organisaties treden uit hun comfortzone en verleggen samen met de partners, uit gekende of ongekende sectoren, hun grenzen.

Projectvoorstellen moeten uiterlijk maandag 15 juli 2019 worden ingediend via de KIOSK-applicatie.
Indienen kan vanaf 14 juni 2019.

Op vrijdag 14 juni 2019 organiseert het departement een kennisnamiddag over de innovatieve partnerprojecten. Tijdens deze namiddag wordt er meer uitleg gegeven over de subsidielijn, vertellen initiatiefnemers van voorbije innovatieve partnerprojecten wat ze geleerd hebben en geeft de keynote speaker je inspiratie. We sluiten af met een netwerkmoment. Misschien vind jij jouw partner wel tijdens dit evenement?

Schrijf je voor 7 juni in via http://bit.ly/innovatievepartnerprojecten14-6