Organiseer jij ook een film in het bos?

 

Film kijken in het bos, zonder meer een speciale belevenis! De avond valt, vogels beginnen aan hun avondzang, de wind ruist door de bladeren, en… de film begint!

Bos+  biedt de hele zomer lang film in het bos aan voor elk publiek. Later in de zomer graag voor families, in de vroege zomer kan dat voor een meer volwassen publiek. Bos+ werkt samen met alle partners, maar natuurlijk bijzonder graag met de cultuur-, jeugd-, mediasector. Zien jullie mogelijkheden voor een outdoor-film bij jullie in een fraai stukje bos- of natuurgebied? Veel is mogelijk!

Neem een kijkje op de site of neem contact op via tine.dekezel@bosplus.be

©BOS+

©BOS+

BOS+ en Gezinsbond zijn steeds op zoek naar lokale partners om een Film in het Bos editie te organiseren. Ben je eigenaar van een geschikt bos, of wil je je schouders zetten onder een Film in het Bos in jouw gemeente? Hier vind je meer info. Hou er rekening mee dat we voor eind mei de kalender voor de daaropvolgende tournee vastleggen.