Back to All Events

Praktijksafari Boot Tenace

  • Boot Tenace Quai des Matériaux Bruxelles, Bruxelles, 1000 Belgium (map)

Op dinsdag 26 maart gaan we op praktijksafari bij Boot Tenace, varend Forum voor Experimentele Zaken van Diverse Aard. Saar en Gerda geven een rondleiding in de boot, vertellen over hun werking, de gerecupereerde materialen die ze gebruikten en lichten hun toekomstplannen toe. We gaan in interactie en houden een korte brainstorm over welke Brusselse organisaties kunnen samenwerken met Boot Tenace.

Meer info over huidig project Randgemeente/Banlieue

Deze zomer zal Boot Tenace een dorp ontwikkelen dat zich beweegt langs de waterwegen en vanaf juni van start gaat. Het heet Randgemeente/Banlieue en is een verzamelplaats voor initiatieven uit de marge, pioniers van het nieuwe normaal, win-win deals en reizende ruimtes, vlottende en lopende zaken die dit alles in vervoering brengen. Een convoi exceptionnel dus, een mobiel dorp op mensenmaat waaraan onderweg geknutseld wordt om het beter en futureproof te maken.

Om te beginnen openen ze in maart alvast het RandGemeentehuis op Boot Tenace.

Elke zondag is de bootbar open voor de Randgemeenteraad, openbare brainstorm voor RandGemeente, of u kan zich inschrijven in het bevolkingsregister of een toeristenvisum aanvragen. Maar vooral zijn ze benieuwd naar uw ideeën en voorstellen om deze RandGemeente vorm te geven.

RandGemeentehuis - Boot Tenace
elke zondag in maart, 14u-22u
Quai des Matériaux, 1000 Brussel
(ter hoogte van Allee du Kaai)

Programma

15u30: vertrek aan de balie van het Kaaitheater
15u40: Rondleiding Boot Tenace
16u20: Brainstormsessie
16u30: vragen/gesprek
16u45: afsluiting

Voor wie is deze praktijksafari?

Deze praktijksafari is gericht op cultuur- en jeugdwerkers met een stevige voet in het Brusselse. Iedereen die de beginnersgeest voelt kriebelen in deze vroege lente is van harte welkom!

Deelname is gratis maar inschrijven verplicht. De inschrijvingen zijn afgesloten, maar er zijn een paar plaatsjes vrijgekomen voor deze praktijksafari. Ben je er graag bij, stuur dan een mailtje naar Silke@pulsenetwerk.be.

© Boot Tenace

© Boot Tenace

© Boot Tenace

© Boot Tenace

Earlier Event: March 23
Deadly affairs groepstentoonstelling
Later Event: March 28
Het einde van de wereld