Back to All Events

Infodag Fonds Culturele Infrastructuur

  • Herman Teirlinckgebouw 88 Havenlaan Brussel, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, 1000 Belgium (map)
ricardo-gomez-angel-603624-unsplash.jpg

Op dinsdag 5 februari 2019 organiseert het Fonds Culturele Infrastructuur een infodag. Op die dag worden het reglement in verband met de sectorale investeringssubsidies en de modaliteiten voor de energielening voor fotovoltaïsche installaties toegelicht. Er wordt ingegaan op de belangrijkste aandachtspunten bij het indienen van een project en op de aanvraagprocedure die vanaf 2019 enkel digitaal via KIOSK zal verlopen. Daarnaast kunnen de aanwezigen kennis maken met de monitoringstool EnergieID en het Vlaams Energiebedrijf, die organisaties begeleiden bij het plaatsen van zonnepanelen en het energievriendelijk maken van infrastructuur.

Via deze link kan je inschrijven en het programma bekijken