Back to All Events

Tractie Weekend, leren faciliteren


 

Dit is een evenement van Tractie

Werk jij mee aan maatschappelijke verandering? Wil je jouw skills in het begeleiden en ondersteunen van groepen oefenen, bijschaven en verdiepen? Kom naar het train-de-trainers weekend van Tractie en leer tools en methodieken kennen voor trainingen, workshops en besluitvorming.

Trainers- en facilitatieskills zijn cruciaal om sociale verandering succesvol te organiseren en bewegingsopbouw vorm te geven. Met die vaardigheden en tools wakkeren we actieve deelname aan, begeleiden we efficiëntere vergaderingen en stroomlijnen we basisdemocratische besluitvorming. Zo ondersteunen we mensen om creatieve en succesvolle acties en campagnes op te zetten, maken we groepen duurzamer en sociale bewegingen sterker.

promo-weekend-event+datum.jpg