Verander Alles

 

De ‘Verander alles’-site is een verzamelplek van praktijken die inzetten op maatschappelijke verandering. De veelheid van deze praktijken – soms kleinschalig, dan weer groots – vormen een voorafbeelding van nieuwe maatschappelijke spelregels voor onze economie, de manier waarop we samenleven en onze leefomgeving organiseren.

Wekelijks vult Socius de website aan met nieuwe ontdekkingen. Zo brengen ze jou een up-to-date overzicht van mensen, organisaties en groepen die zich inzetten voor de samenleving van morgen.

VAN PLATFORM NAAR ZICHTBAAR NETWERK

Een platform met praktijken is interessant om te snuisteren en inspiratie op te doen. Maar wat doe je als je met meer vragen zit? Bijvoorbeeld over de aanpak, de resultaten, de valkuilen of successen van een praktijk? Wat als je graag ‘iets’ wil doen, maar niet weet wie er al in je buurt actief is? Misschien wil je graag eerst praten met iemand die al wat watertjes heeft doorzwommen?

Socius wil mensen met goesting de mogelijkheid bieden om elkaar te contacteren, te verbinden, uit te wisselen en elkaar te helpen. Daarom hebben ze ook een pagina met ‘veranderaars’ op de site toegevoegd, de geëngageerde mensen achter de praktijk.