Huged

©Joachim De Wilde i.o.v. Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media

©Joachim De Wilde i.o.v. Pulse Transitienetwerk Cultuur Jeugd Media

Aankoopgids van duurzame producten en diensten om je events groener en menselijker te maken

Hoe vermijd ik zoveel mogelijk afval op mijn evenement ? Wat is de dichtstbijzijnde firma die mijn affiches op duurzame wijze drukt? Waar kan ik herbruikbare bekers ontlenen? Welke alternatieven zijn er voor chemische toiletten? Een antwoord vind je op huged.be, de interactieve Belgische portaalsite voor duurzame producten en diensten...

Huged staat voor HUman Green Event Development. De bedoeling is om evenementen menselijker (human) en groener (green) te maken. De site is bedoeld voor zowel festivals, concertzalen en beurzen als lokale buurtfeesten of je eigen verjaardagsparty. Per categorie worden oplossingen om je evenement te verduurzaam voorgesteld.